Hesabınızı silme
- 1 Pockito'yu açın ve Profil bölümüne gidin.
- 2 Ayarlar'ı açın.
- 3 En alta inip Hesabı Sil'e dokunun.
- 4 Her şeyi sil veya Yalnızca hesabı sil seçeneğini seçin.
- 5 Onaylayın. Hesabınız ve verileri hemen kaldırılır.
Hangi seçenek size uygun
İki seçenek de bulut hesabınızı siler. Aralarındaki fark, telefonunuzdaki kopyaya ne olacağıdır.
Hesabı silmeden verileri silme
Hesabınız açık kalır.
- Profil, ardından Ayarlar, ardından Tüm Verileri Sil tüm verilerinizi kalıcı olarak kaldırır.
- Otomatik takip ayarlarında, otomatik kaydedilen tüm işlemleri silme seçeneği işlem kuyruğunu ve seçtiğiniz göndericiler ile uygulamaları temizler. Zaten kaydedilmiş işlemler geçmişinizde kalır.
- Herhangi bir işlemi dilediğiniz zaman geçmişinizden silebilirsiniz.
Uygulama artık sizde yoksa
Hesabınızdaki adresten support@pockitoai.app adresine yazın ve silinmesini isteyin. Talebi onaylar ve hesabı 30 gün içinde sileriz.
Neler silinir
- Hesabınız ve giriş bilgileriniz, adınız ve e-posta adresiniz dahil
- İşlemleriniz, kategorileriniz, hesaplarınız, bütçeleriniz ve faturalarınız
- Otomasyonlarınız ve otomatik takip ayarlarınız, seçtiğiniz banka göndericileri ve uygulamalar dahil
- Otomatik takibin kaydettiği her şey
Neleri saklıyoruz
- Silme işlemi anında gerçekleşir. Yedek kopya tutmuyoruz, dolayısıyla bir saklama süresi yok ve sonradan geri getirilebilecek bir şey de yok.
- Tek istisna, yasaların saklamamızı zorunlu kıldığı ödeme ve vergi kayıtlarıdır. Bu kayıtlar uygulama içinde paranızı neye harcadığınızı göstermez.
- Aboneliğinizi biz değil Google Play tahsil eder. Hesabınızı silmek aboneliği iptal etmez. Play Store'da Ödemeler ve abonelikler bölümünden iptal edin.